Butterfly

Mia Šćepanović

Roko Meter

Mliječni put

Bilić, Meter,Ban iTomić

Zara Ilić - viceprvakinja u juniorskoj konkurenciji Zara Ilić - viceprvakinja u juniorskoj konkurenciji

U Dugom selu, od 31.5 – 2.6.2019. održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i juniore. Zapažene rezultate postigli su i igrači Mladosti.

juniorsko prvenstvo hrvatske1

Nakon juniorki koje su u ekipnom dijelu natjecanja zauzele izvrsno 3 . mjesto, dolaze nam prekrasne vijesti i iz pojedinačnih susreta.

Naša Zara Ilić, iako u ulaznoj juniorskoj godini pokazala je da je potencijal za velike domete. U četvrtfinalnom dvoboju nadigrala je Ivanu Grgić iz Bjelovara, a u polufinalu bila je bolja od juniorske reprezentativne Klare BardaČ iz STK Tis, no u finalu je ipak poražena od Hane Arapovic. 2. mjesto tj. viceprvakinja Hrvatske je i više od očekivanog.

2. mjesto osvojio je i naš junior Ivor Ban koji je u finalu u 7 setu sa 13-11 poražen od Jakova Jakelića iz Zagreba.
Kako je ovo bio posljednji meč koji je Ivor odigrao za naš klub, zbog prelaska u novu sredinu, želimo mu se ovim putem zahvaliti na svim rezultatima i danima kada je promovirao HASTK Mladost, klub iz kojeg je i postao europskim prvakom.
Ivore, sretno dalje!

Svim Mladostašima čestitke za rezultate. Kako je ovo bio zadnji ovosezonski turnir, slijedi kratak natjecateljski odmor, sređivanje ocjena u školama pa krećemo još intenzivnije sa pripremama za Europsko prvenstvo.

Molim prijavite se ako želite komentarati

Pratite naš Facebook

Važni linkovi za stolni tenis

 

  

hsts

ettu

ittf